Flytta till Sigtuna

Bo i Sigtuna

Hur det är att bo i Sigtuna.

Bo i Sigtuna

Om Sigtuna

Sigtuna är landets äldsta stad med en 1000-årig historia. Den långa historien ger även många och tydliga avtryck i dagens småstad. Därför blir miljön här speciellt njutbar för kulturarvs och historia intresserade. Här finns ruiner, runstenar och många byggnader av 1700-1800-tals karaktär. Ett levande muséum ger kunskap om detta. Staden har en 100-årig bildningstradition som idag förvaltas och utvecklas genom kunskapsinriktade skolor. En lugn och vänlig småstadscharm som är sällsynt idag. Ändå närhet till storstad och flygplats. Ett ökat utbud av sport, gym och fritidsanläggningar liksom också stillsamma restauranger och caféer garanterar att både kropp och själ får sitt.

 

Fred Blomberg

Sigtunakännare

Vad finns i Sigtuna

Vardag i Sigtuna

Stort utbud av välrenommerade skolor.

Enkelt och bekvämt.

Sveriges äldsta shoppingstråk. 

Se vad som finns ute nu

Till Salu i Sigtuna

Vad finns i Sigtuna

Att göra i Sigtuna

Hur är det att bo i Sigtuna?

Solen lyser alltid i Sigtuna. Ett uttryck vi gärna slänger oss med när vi ska beskriva vår lilla stad. Sigtuna är sin storlek till trots en mycket levande stad med stort utbud av nöjen, aktiviteter och tjänster.

Småstadsidyllen är ständigt närvarande och till den finns ett antal eldsjälar som jobbar hårt för att staden ska leva. Allt från skridskoåkning i månskenet till midsommar- och valborgsfiranden. Det finns en känsla av gemenskap och trygghet som Sigtunabor värdesätter högt. Återkommande evenemang som Sigtunas kända julmarknad är alltid uppskattat och människor kommer långväga för att få ett smakprov av den lilla staden.

Läs mer om Sigtuna på Destination Sigtuna.

Välkomna hem!

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!