Mäklare Sigtuna

Sälj med Öfverholms

Få ut maximalt av din bostad.

Sälj i Sigtuna

Vår målsättning

Vi på Öfverholms har som målsättning att göra försäljningen av din bostad till något alldeles extra.

Med stort personligt engagemang och bred erfarenhet arbetar vi mot att alla inblandade parter ska känna sig som vinnare. Är ni nöjda så är vi nöjda.

Om det här låter som något för er så tveka inte att höra av er. Eller ännu bättre, kom in på kontoret så kan vi talas vid närmare.

Från start till slut finns vi här för er.

Mäklare Sigtuna

Att sälja med Öfverholms

För att nå hela vägen i mål kan det ibland krävas det där lilla extra. Med professionell hjälp kan vi visa ert hem i sitt esse.  

Vi samarbetar bara med de bästa i branschen. Vi vill presentera er bostad från sin allra bästa sida. 

Ett stort register med potentiella köpare. Vi försöker även behålla en personlig kontakt med de som söker ett nytt hem. 

För att säljare och köpare ska känna sig trygga.

Vägen dit

Vi inleder säljprocessen med ett möte där vi i lugn och ro kan sätta oss ner och lyssna till vad ni har för förväntningar och krav. Vi strävar alltid efter att ha en nära kontakt där ni som säljare känner att ni är delaktiga och informerade om vad som händer och varför.

Med god lokalkännedom och lång erfarenhet av marknaden i Sigtuna känner vi oss trygga med att erbjuda en kvalitetstjänst. En tjänst som involverar alla aspekter i en bostadsförsäljning, från marknadsföring till juridik, finansiering, inredning m.m.

 • Intag, värdering

 • Genomgång av processen
  Utgångspris överenskommes
  Faktainsamling påbörjas
  Drönarfotografering
  I vissa fall lägger vi ut annonsen som ”Kommande!”

 
 • Mäklarens förarbete

 • Styling
  Fotografering
  Överlåtelsebesiktning
  Faktainsamling forts.
  Objektbeskrivning

 
 • Marknadsföring visning

 • Till salu!
  Annonser inför visning
  Matchning i spekulantregister
  Visningarna startar

 
 • Budgivning

 • Uppföljning efter visning
  Extra visning (vid behov)
  Budgivning

 
 • Kontraktskrivning

 • Villkor diskuteras
  Kontrakt signeras
  Handpenning deponeras

 
 • Tillträde

 • Köpebrev och köpeskilling
  Nycklar överlämnas
  Dolda fel försäkring
  Uppdrag avslutas

 
 • Deklaration

 • Deklaration av försäljningen sker året efter kontraktskrivning
  Vi hjälper er med reavinstberäkning och blanketter till Skatteverket

 

Boka en kostnadsfri värdering

Funderar ni på att sälja?

Det lilla extra

Drönarfilm

Till varje försäljning filmar och producerar vi en kort (ca 40-60 sek) film som presenterar bostaden både extreriört från luften och om möjligt interiört. Med filmen skapar vi en bättre känsla för området och hur bostaden ligger i förhållande till sin omgivning. Filmen läggs ut på youtube och länkas direkt från H Hemnet samtidigt som den publiceras på Instagram, Facebook och såklart i vårt fantastiska skyltfönster.

Maximera värdet på er bostad

Homestyling

Homestyling, även kallat homestaging, handlar om att framhäva de största fördelarna med Din bostad för den tilltänkta målgruppen. Målet med en bra utförd homestyling är att ge besökaren en känsla av ett hem som är hemtrevligt, personligt och inbjudande.

Homestyling skapar konkurrenskraft och förhöjer bostadens visuella uttryck. Vi hjälper Dig att skapa en attraktiv bostad genom att möblera upp och styla bostaden på ett sätt som lockar fler spekulanter och skapar en ”här vill jag bo” känsla på både bild och visning.

Läs mer här!

Hemnetartikel, Homestyling – fungerar det verkligen?

Presentation är A och O

Fotografering och annonsering

Vi vill presentera er bostad från sin allra bästa sida. För att kunna göra detta jobbar vi bara med de bästa fotograferna. Bilderna är er bostads ansikte utåt och vi lägger aldrig ut en annons förrän vi är och ni är nöjda med bilderna. Värdet ligger i detaljerna som vi av erfarenhet vet gör skillnad.

 

Bostadssökande i Sigtuna

Kundregister

Vi arbetar aktivt med de spekulanter som kommer till oss och letar bostad. Genom att ge en extra nivå av service kan vi matcha önskemålen hos spekulanten med just er bostad. Ibland leder det till en snabb affär, alltid med mycket nöjda säljare och köpare.

För en tryggare affär

Överlåtelsebesiktning

Ett av de stora orosmolnen för folk som ska köpa hus är själva skicket på bostaden. Vilka reparationer behöver göras och vad kommer det kosta? Med det som bakgrund rekommenderar vi alltid att säljaren låter göra en överlåtelsebesiktning. Då vet de blivande köparna vad de behöver ta hänsyn till och vilka eventuella extrakostnader som ska med i kalkylen. Det underlättar även motiveringen till prissättningen.

Nu upptäcks ju inte allt vid en besiktning varför vi även anser att en dolda fel försäkring är vägen att gå.

Företaget som vi rekommenderar erbjuder även andra tilläggstjänster så som upprättande av energideklaration och areauppmätning.

Läs mer på www.bobjerking.se

Tips inför besiktningen finns att läsa här!

Se vad som finns ute nu

Till salu i Sigtuna

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!