Ragvaldsbo gårdsväg 10D   |   SIGTUNA

55+ boende högst upp i huset med två balkonger.

Välkommen till denna moderna och rymliga lägenhet om 80,5 kvm, belägen högst upp i huset och omgiven av vacker natur i Sigtuna Stadsängar. Denna trevliga bostad, byggd 2021, erbjuder en elegant och modern livsstil med hög standard och noggrant utvalda materialval. Denna bostadsrätt är ett så kallat 55+ vilket innebär att en i hushållet måste vara 55 år fyllda för att beviljas medlemskap. Detta i sin tur ger fördelar med ett lugnt och tryggt boende med en aktiv förening som anordnar en uppsjö av aktiviteter för de boende. Detta kan vara gympa- och fikaträffar, kultur- och museibesök, operabesök, bokklubbar och mycket mer. Lägenheten disponerar tre rum fördelade på ett generöst vardagsrum och två sovrum – ett rymligt master bedroom och ett mindre rum som kan användas som gästrum eller kontor. Till lägenheten finns två balkonger varav den ena är inglasad.
Adress
Ragvaldsbo gårdsväg 10D
Område
SIGTUNA, Sigtuna stadsängar
Pris
3 350 000 kr
Avgift
6 027 kr
Boarea
80.5 m²
Rum
3 rok

Visningar


14:30 - 15:00

Föranmäl er för bättre service och information

Interiör

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gäst-WC direkt vid entrén. Vardagsrummet, med sina stora fönster, ger en ljus och behaglig atmosfär. Lägenheten har två balkonger som bjuder på olika upplevelser; en inglasad balkong mot gatan och en öppen balkong mot innergården där du kan njuta av solen under dagtid och grilla på kvällarna.

Det moderna köket är utrustat med vitvaror från Bosch, inklusive ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, kyl och frys samt diskmaskin, vilket gör matlagningen till en fröjd. Köket och resten av lägenheten har smakfullt parkettgolv som bidrar till den eleganta känslan.

Badrummet är praktiskt och stilrent med dusch, tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen. I master bedroom finns inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme, och för ytterligare förvaring finns ett källarförråd tillgängligt.

Bostadsrättsföreningen erbjuder ett bekvämt boende med flera gemensamma faciliteter såsom samlingslokal och bastu. För den bilburne finns det parkeringsplatser i föreningen, dock med ett kösystem då det finns fler lägenheter än parkeringsplatser.

Lägenheten är belägen i ett attraktivt område nära Sigtuna Stadsängar, där du har tillgång till vårdcentral, matbutik, apotek, frisör, restauranger och gym. Internet och TV via Telia ingår i månadsavgiften, vilket gör boendet ännu mer bekvämt.

Det bör också noteras att föreningen är ett 55+ boende, vilket innebär att man måste vara minst 55 år gammal för att kunna bli medlem. Detta skapar en lugn och trivsam boendemiljö med likasinnade grannar.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en modern och välplanerad lägenhet med hög standard och utmärkt läge i Sigtuna. Välkommen på visning för att uppleva denna pärla!

Antal rum
3 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 2021

Fönster
3-glas
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
FTX

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
67 kWh/m² och år
Förbrukning
65 kWh/m² och år
Klass
C

Ekonomi

Personer i hushållet
1
El
500 kr
Försäkring
115 kr
Avgift
6 027 kr
Totalt
6 642 kr/månad

Övrig info

I avgiften ingår uppvärmning (varmvatten debiteras separat), sophämtning, TV och bredband från Telia, sophämtning och Brf-tillägg på försäkringen. Hushållselen debiteras av föreningen och kostar i dagsläget 2,25kr/kWh.

Omgivning

Stadsängarna är en nybyggd stadsdel i Sigtuna strax norr om den gamla stadskärnan. Det är en populär destination för utomhusaktiviteter som vandring, cykling och picknick. Området är också känt för sin rika fågelliv och är en populär plats för fågelskådning. Stadsängarna är ett vackert naturområde som är uppskattat av både lokalbefolkning och besökare.

Sigtuna Stadsängar

Det finns flera nybyggda butiker som t.ex. den mycket uppskattade Olssons Kött & Delikatesser. Perfekt att handla på inför helgens härliga middagsbjudningar. Här ligger också Lidls senaste butik som erbjuder alla basvaror till ett fördelaktigt pris.

I Sigtuna Stadsängar hittar du privat vårdcentral, restauranger, matvarubutiker, gym och paddelbanor. Här ligger också en populär Mountainbike bana.

Föreningen

Brf Trollberget 1

55+ boende i närheten av Sigtuna stad.

Överlåtelseavgift
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Pantsättningsavgift
573 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Ja
Äger marken
Ja
Parkering
Kösystem 400kr/månad.
TV och bredband
TV och bredband via Telia.
Försäkring
I månadsavgiften ingår Brf-tillägget.
Gemensamma utrymmen
Bastu och relax finns att hyra för 100kr/2h. Samlingslokal för 50kr/h för privatperson och övernattningslägenhet för 300kr /dygn.
Nettoskuldsättningen
553 923 kr

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Telia

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!