Myntvägen 19A   |   SIGTUNA

Modernt ytsmart studiohus

Adress
Myntvägen 19A
Område
SIGTUNA, Munkholmen
Pris
1 450 000 kr
Avgift
1 504 kr
Boarea | Biarea
19 m² | 6 m²
Rum
1 rok

Interiör

Yteffektivt studiohus med fokus på rymd och ljus, endast ett stenkast från Mälaren! På entréplanet finns rum, kök och badrum med kombinerad tvätt/torktumlare. En trappa upp finns ett sovloft. Huset är i bostadsrättsform och har egen p-plats i direkt anslutning till bostaden. Studiohuset är beläget på Munkholmen i Sigtuna. Här får du ett ett trivsamt och billigt boende och kan pendla till Stockholms eller Uppsala Universitet.

Bostaden är välplanerad och har många smarta lösningar. Här finner man stilrena linjer och smakfulla detaljer skapade av Hantverksdesign. Hantverksdesign gör all inredning i egen regi och är mycket miljömedvetna i sitt arbete. Vattenburen golvvärme.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning och öppet upp mot nock. Kök från Hantverksdesigns egna fabrik i Dalarna. Vita köksluckor och gott om förvaring. Snygg grå bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl- och frys, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin, samtliga från Miele.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Vattenburen golvvärme. Vägghängd WC, tvättställ med kommod och dusch, spegelskåp med belysning. Varmvattenberedare. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fönster.

Sovloftet finns en trappa upp och är ca 6 m². Två fönster.

På golven ligger enstavig ekparkett, väggarna är ljusgrå och fönsterbänkarna är i marmor

Ytterdörren har praktiskt kodlås som du kan koppla upp dig till trådlöst. Skärmtak av glas över ytterdörren.

Studiohuset värms upp med elektrisk värmepanna med vattenburen golvvärme för bästa komfort.

Förrådet på entréplanet rymmer el- och datacentral, teknikrum och förvaring av kläder. Här finns även elpatron och fördelningsskåp till golvvärmen.

Då föreningen även tillåter juridisk person som köpare, fungerar detta boende både för dig som studerar i Uppsala eller Stockholm, samt dig som behöver arbetsplats eller övernattningslägenhet.

På Munkholmen är det nära till vacker natur, strövområden och badplats. Promenadavstånd till Sigtuna stad.

Antal rum
1 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Enplan med loft, 2016

Fönster
3-glas
Uppvärming
Elpanna med vattenburen golvvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
219 kWh/m² och år
Klass
G

Ekonomi

Personer i hushållet
2
Uppvärmning
1 000 kr
Renhållning
100 kr
Försäkring
125 kr
Avgift
1 504 kr
Totalt
2 729 kr/månad

Omgivning

Munkholmen var ursprungligen ett populärt sommarstugeområde men under årens lopp har de små stugorna en efter en bytts ut till vackra påkostande villor. Detta mycket tack vare sitt vackra läge och fridfulla omgivning.

Granne med Munkholmen ligger Tilskogen med sina trevliga promenadstigar, löprundor och bär- och svampplockning.

Buss 570 finns ca 600 m till Munkholmens början. Den tar dig till Märsta station på ca 15 min och därifrån vidare till Stockholm, Arlanda, Uppsala med pendeltåg och bussar.

Föreningen

Brf Munkholmens Strandängar

FASTIGHETEN:

Bostadsrättsföreningen Munkholmens Strandängar äger fastigheterna med beteckningen Sigtuna Munkholmen 2:112-2:123. Fastigheterna bebyggdes med bostäder 2016.

I föreningen finns 30 bostadsrättslägenheter som tillsammans har en bostadsarea om ca 3 576 kvm.

Fastigheternas areal: 17 954 kvm

Föreningen består av 30 bostäder varav 22 parhus och 8 kvadratsmarta studiohus med adress Myntvägen på Munkholmen i Sigtuna.

FÖRVALTNING:

Rådrum sköter den ekonomiska förvaltningen.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN:

Medlemskap i föreningen kan beviljas fysisk och juridisk person som övertar bostadsrätt i föreningens hus eller som föreningen upplåter bostadsrätt till.

AVGIFTER:

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör avseende: värme, hushållsel, TV/bredband/telefoni, hemförsäkring och sopor.

Bostadsrättshavaren svarar själv för snöröjning, sandning, mm av respektive ytor i anslutning till den egna bostadsrätten. Det egna skötselområdet består av uppfart, uteplats, gräsytor, häckar m.m.

Avgiften för andrahandsupplåtelse för en lägenhet får per år uppgå till högst 10% av det prisbasbelopp som gäller för ansökan om medlemskap. Avgift för andrahandsuthyrning betalas av bostadsrättshavaren.

Överlåtelseavgift
1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Pantsättningsavgift
476 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Ja
Äger marken
Ja

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Bilder

Drönare
Munkholmsbadet

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!