Gnejsvägen 41   |   SIGTUNA

3:a i markplan med uteplats.

Välkommen till Gnejsvägen 41, en charmig och väl omhändertagen hörnlägenhet i ett trevligt område, perfekt för dig som söker en bekväm och praktisk boendemiljö. Denna trea på 85 kvadratmeter är belägen på markplan och har en charmig uteplats i solen samt gräsmatta och buskar runt tomten. En av de få trerumslägenheterna i föreningen. Två stora sovrum och ett vardagsrum med fönster i två väderstreck.
Adress
Gnejsvägen 41
Område
SIGTUNA, Til
Pris
2 475 000 kr
Avgift
4 422 kr
Boarea
85 m²
Rum
3 rok

Visningar


13:15 - 14:00

Föranmäl er för bättre service och information

Interiör

En trevlig entréhall som erbjuder plats för både garderob och vidare möblemang om man så önskar. Köket är ljust och rymligt, med gråa köksluckor och moderna bekvämligheter såsom inbyggd ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. Köket har också fullhöjd på kyl och frys samt plats för ett matbord för minst fyra personer, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familj och vänner.

Vardagsrummet erbjuder generöst med utrymme för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet når du uteplatsen vilken är ett av lägenhetens verkliga guldkorn. En privat träaltanen med härlig sol och en liten trädgård med bärbuskar som sträcker sig runt hörnet. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa din egen gröna oas. Det lilla redskapsskjulet på tomten ger extra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap och annat.

Det finns två sovrum som båda är ljusa och väl tilltagna i storlek. Lägenheten har parkettgolv genomgående, vilket bidrar till en varm och hemtrevlig känsla. Badrummet är i klassisk 90-talsstil med vitt kakel och en blå bård, samt en blå plastmatta på golvet. Här finns även en tvättmaskin, vilket är ett praktiskt komplement till föreningens tvättstuga.

Vägg i vägg med badrummet ligger lägenhetens förråd vilket gör det enkelt att nå sina saker utan att behöva ta sig ner till en källare eller upp på en vind.

Föreningen erbjuder fjärrvärme, vilket ger en jämn och behaglig inomhustemperatur året runt. För den som kör bil finns parkeringsmöjligheter i föreningen, dock med kösystem. Föreningen tillhandahåller även verktyg som spadar krattor och gräsklippare.

Föreningens gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga, soprum och samlingslokal, ligger nära till hands, vilket förenklar vardagen.

Gnejsvägen 41 ligger i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och kollektivtrafik. En kort promenad tar dig till den lokala pizzerian, perfekt för de kvällar då du vill unna dig något gott utan att behöva laga mat.

Denna lägenhet är ett utmärkt val för dig som vill ha ett välskött och praktiskt hem med närhet till allt du behöver. Välkommen på visning för att uppleva denna fina bostad på plats!

Antal rum
3 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus

Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Deklarationsdatum
Förbrukning
156 kWh/m² och år
Klass
F

Ekonomi

Personer i hushållet
1
El
450 kr
Försäkring
188 kr
Avgift
4 422 kr
Totalt
5 060 kr/månad

Omgivning

Området där BRF Tilhöjden ligger heter Til och angränsar till Munkholmen och Björkbackaområdet. På Munkholmen och i Björkbackaområdet så hittar du huvudsakligen villabebyggelse medan det i Til är en blandning av villor och lägenheter.

Från Sigtuna går det bussar till Märsta station, Arlanda flygplats, Uppsala, Bålsta och Enköping. Hållplats finns på fem minuters gångavstånd från föreningen. Från Märsta station går det pendeltåg/SJ-tåg till Stockholm och Uppsala.

På ett stenkasts avstånd hittar du S:t Gertruds skola. Det är en kommunal skola med årskurserna 1 - 6 klass. Bortanför Granitvägen hittar du den kommunala förskolan Tilsborg. S:t Olof är den kommunala högstadieskolan i Sigtuna. Kommunal gymnasieskola finns i Märsta. Det finns också ett flertal friskolor i Sigtuna, t.ex. Josefinaskolan, Väringaskolan. Internatskolan Sigtuna Skolan Humanistiska Läroverket ligger på den västra kullen på andra sidan av Sigtuna centrum. De tar även emot dagelever.

På Granitvägen, fem minuters promenad från Gnejsvägen, ligger pizzerian Calabrese. Mataffär, butiker, restauranger, bensinstation, tandläkare, vårdecentraler, frisörer m.m. hittar du nere i Sigtuna centrum. Större mataffärer som ICA Kvantum, Willys, Coop finns i Märsta. Det är cirka 2 km ner till Stora gatan med Sigtunas äldsta bebyggelse och 8 km till Märsta.

Föreningen

Brf Tilhöjden

Föreningen består av 54 lägenheter som byggdes 1992. När de var nybyggda belönades de med arkitektpris. De tolv tvåvåningshusen ligger utmed bilfria gränder och är samlade runt två gårdar. I området finns lekplatser och det är mycket barnvänligt.

Överlåtelseavgift
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Pantsättningsavgift
573 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Nej
Parkering
På föreningens mark finns drygt 50 parkeringsplatser och 22 carportplatser. Önskar du hyra parkeringsplats så kontaktar du föreningens ordförande.
TV och bredband
Bredband ingår i månadsavgiften.
Försäkring
Varje medlem måste själv teckna bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring.
Gemensamma utrymmen
Tvättstugor: 2 st Cykelförråd: 3 st Soprum: 2 st för hushållssopor, 1 st för grovsopor
Övrigt
www.tilhojden.bostadsratterna.se
Nettoskuldsättningen
527 843 kr

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Bredband inkluderat i månadsavgiften.

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!