Falkvägen 8   |   Sigtuna

Lägenhet på 107 kvm med fem rum och tidstypisk karaktär, trevlig planlösning och balkong!

Denna bostadsrätt är belägen i en stabil förening och erbjuder en bekväm och funktionell planlösning. Med en total yta på 107 kvadratmeter, är denna bostad idealisk för familjer eller de som uppskattar extra utrymme. Lägenheten har bevarat sin tidstypiska karaktär och har en trevlig planlösning med potential för förändring. Trots behovet av viss renovering har lägenheten en grundläggande charm som med omsorg och kreativitet kan förvandlas till ditt drömboende.

En ljus och öppen planlösning som integrerar vardagsrummet med matsalen och köket. Köket behöver kanske moderniseras men välutrustat med all nödvändig utrustning för bekväm matlagning. Den angränsande matsalen erbjuder gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar.

Bostaden har totalt fem rum, varav tre är rymliga sovrum. Dessa sovrum erbjuder privatliv och komfort för familjens medlemmar eller gäster. Dessutom finns ett badrum samt en separat gäst-WC för ökad bekvämlighet.

En av höjdpunkterna med denna bostadsrätt är balkongen, perfekt för att njuta av frisk luft och trevlig utsikt.

Denna bostadsrätt ligger en trappa upp, vilket ger en bekväm tillgång utan att vara alltför högt belägen. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och goda grannrelationer.

Även om bostaden kan ha visst renoveringsbehov, erbjuder den en fantastisk potential att skapa ditt drömhem. Med sina rymliga kvadratmeter och bekväma läge är detta en bostadsrätt som erbjuder både komfort och möjligheter till personlig prägel. Här bor du i ett område med goda kommunikationer med bussen precis utanför. En kort promenadsträcka bort finner du allt från matbutiker till grönskande promenadstråk.
Adress
Falkvägen 8
Område
Sigtuna, Brännbo
Pris
3 295 000 kr
Avgift
6 413 kr
Boarea
107 m²
Rum
5 rok

Interiör

Lägenheten ligger en halvtrappa upp med kök och middagsdel och vardagsrum med balkong i västerläge.

Från hallen når man bla duschrummet, som har vitt kakel och klinker. Förutom dusch, handfat finns här en tvättmaskin. Lägenheten har också en separat WC med handfat, spegel och ett litet förvaringsskåp.

Vardagsrummet har ekparkett och ljusa väggar samt två stora fönster mot väster, där man kan se det vackra grönområdet utanför.

De tre sovrummen är ungefär jämnstora. Alla rum har fönster i söderläge, rymlig garderobsförvaring och stora fönster.

Lägenheten har ett källarförråd om ca 4 m² och två stycken parkeringstillstånd för parkering i området. Lägenheten ligger i en välskött Riksbyggen-förening om 84 lägenheter med byggår 1959-1965. Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen.

Varmt välkomna på visning!

Antal rum
5 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 1958

Fönster
3-glas
Uppvärming
Fjärrvärme

Cykelförråd

Tvättstuga

Snickarverkstad

Renoveringar

2011 Fönsterbyte
2018 Stamspolning (Stambyte 1996-1997)
2019-2020 Takbyte
2021 Låsbyte och byte av källardörrar

Energideklaration

Deklarationsdatum
Klass
C

Ekonomi

Avgift
6 413 kr
Totalt
6 413 kr/månad

Omgivning

Brännbo är ett bostadsområde med blandad bebyggelse i centrala Sigtuna. Det ligger mycket nära lågstadieskolan S:t Per samt förskolan Karusellen. Du har gångavstånd till Stora gatan och alla butiker och restauranger som ligger där.

I Brännbo går SL buss 570 mot Märsta station (ca 30min). Från Märsta tar du dig enkelt vidare till Arlanda (20min), Stockholm (20min), Uppsala (20min).

Föreningen

RB BRF Sigtunahus 3

Föreningen äger fastigheten Falken 1 i Sigtuna kommun. På fastigheten finns fyra byggnader med 86 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1959.

Överlåtelseavgift
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Pantsättningsavgift
573 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Föreningen är restriktiv vad gäller delat ägandeskap om part ej har för avsikt att bosätta sig i lägenheten.
Renoveringar
2011 Fönsterbyte 2018 Stamspolning (Stambyte 1996-1997) 2019-2020 Takbyte 2021 Låsbyte och byte av källardörrar
Parkering
Föreningen har 19 stycken garageplatser och 40 parkeringsplatser. Garageplats kostar ca 400 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö (flera års kötid). Parkeringsplats med eluttag går att hyra för ca 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Fria platser på Stora Brännbovägen får nyttjas efter erhållande av parkeringstillstånd.
TV och bredband
Via Comhem. Basutbudet av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband betalas separat.
Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam via Proinova. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren.
Övrigt
Föreningen har två stycken tvättstugor (Falkvägen 2 och 6). I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum med torkskåp. Det finns gemensamma cykelförråd samt allmänna förråd för medlemmarna. Grillar finns på gården som medlemmarna kan nyttja. Det finns även 12 källarlokaler, 19 garage och 40 p-platser. Uthyrningsrum/gästlägenhet finns på Falkvägen 10 där man kan tillaga lättare mat, ca 150 kr/dygn.
Nettoskuldsättningen
280 204 kr

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!