Enbacksvägen 5   |   Sigtuna

Enplansvilla med fantastiskt solläge och låga driftkostnader

Välkommen till denna soliga enplansvilla med fantastiskt ljusinsläpp och privat atmosfär! Tre rymliga sovrum och ett öppet vardagsrum erbjuder bekvämt boende, kompletterat med ett badrum, gäst-WC och generöst med förvaringsutrymme. Uterummet, försedd med värmepump, lockar till användning året runt. Med stora fönster och en mysig braskamin skapas en varm atmosfär året om. Beläget i det fridfulla området Pilsbo i Sigtuna, nära till skolor, grönområden och lekplatser, erbjuder denna plats den perfekta familjeidyllen. Med nära till Mälaren och utmärkta kommunikationer till både Stockholm och Uppsala inom bekvämt avstånd passar detta hem de flesta.
Adress
Enbacksvägen 5
Område
Sigtuna, Pilsbo
Pris
5 995 000 kr
Boarea
120 m²
Rum
4 rok
Tomt
594 m²

Interiör

Välkommen till en enplansvilla på solhyllan! Här bor man högt upp utan någon som helst insyn och med solen gassande in till sent på kvällen. Med tre rymliga sovrum och ett inbjudande och öppet vardagsrum, erbjuder planlösningen en bekväm och funktionell livsstil. I huset finns ett badrum, en gäst-WC med dusch, en rymlig tvättstuga och generöst med förvaringsutrymme, komplett med en uppskattad carport ansluten till huset.

I anslutning till matplats och vardagsrum finns ett inglasat uterum med stora skjutglaspartier. Här finns en värmepump installerad, som värmer upp rummet snabbt, vilket möjliggör att man kan nyttja utrymmet närhelst man vill på året.

De gemensamma utrymmena är mycket tilltalande, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och en mysig braskamin som skapar en varm atmosfär, särskilt under de mörka månaderna.

Ett rymligt kök med öppen bardisk mot vardagsrummet skapar en perfekt plats för både roliga tillställningar och vardagsmys. Det ger en känsla av öppen planlösning och binder ihop de två rummen på ett elegant sätt.

Huset har en genomtänkt planlösning med en naturlig uppdelning av det privata och det sociala. Ett stort master bedroom med inbyggda garderober och egen utgång till trädgården.

Till huset finns uppfart med plats för en bil samt en carport med plats för ytterligare en. I anslutning till carporten finns ett förråd för diverse redskap eller varför inte en liten verkstad?

Sigtuna erbjuder det bästa av två världar - lugnet och närheten till naturen kombinerat med bekvämligheten av närhet till allt som vardagslivet kräver. Beläget i det populära och fridfulla området Pilsbo, med samfällighetens lekplats bara en stenkast bort och närhet till förskolor, skolor och grönområden, är detta verkligen en familjeidyll. Med Mälaren inom bekvämt gång- eller cykelavstånd och utmärkta kommunikationer till både Stockholm och Uppsala via både SJ och SL, är detta en plats som passar de flesta.

Huset är inflyttningsklart med möjlighet till snabbt tillträde!

Antal rum
4 Rum

Byggnad

1-plansvilla, 2003

Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Förråd i anslutning till carport

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
84 kWh/m² och år
Förbrukning
116 kWh/m² och år
Klass
C

Tomt

Tomt
594 m²
Typ
Trädgårdstomt

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Ragvaldsbo 1:87
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
2 134 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 360 000 kr
Taxeringsvärde
3 494 000 kr

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Inskrivningar

Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Ragvaldsbo GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Detaljplan (1999-10-28)

Ekonomi

Personer i hushållet
2
El
7 908 kr
Skorsten
350 kr
Samfällighetsavgift
30 588 kr
Försäkring
6 000 kr
Totalt
44 846 kr/år

Övrig info

I samfällighetsavgiften ingår värme, VA, snöröjning, renhållning, belysning, kabel-tv, internet, sophämtning.

Pantbrev/inteckningar
2 263 500 kr

Omgivning

Pilsbo är ett omtyckt och familjevänligt område som erbjuder en varierad bebyggelse bestående av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

För fritidsaktiviteter och närservice finns det gott om alternativ i Sigtuna Stad. Här finns träningsanläggningar som WE och SATS, samt det nyrenoverade Sigtuna Fritidscenter med simhall och innebandyhall. För den som föredrar utomhusaktiviteter finns idrottsanläggningar med sporthall, fotbollsplaner, tennishall, utegym och en mindre slalombacke lift. Inom bekvämt gångavstånd finns även Mälaren, där man kan fiska och bada på sommaren och åka långfärdsskridskor på den plogade banan under vintern.

Pilsbo ligger också på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna, där Stora Gatan bjuder på en idyllisk atmosfär med ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och andra bekvämligheter.

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Fiber

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Fastighetskarta
Planritning

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!