Trädgårdsstyling – "Curb Appeal"

Första intrycket spelar stor roll oavsett om man tittar på ett köpeobjekt på nätet eller i verkligheten. Curb appeal är en av de viktigaste aspekterna som kan avgöra hur snabbt din fastighet säljer. Det kommer att bli det första intrycket den potentiella köparen kommer att få av din fastighet.

JT_Countrylife_Rose

Foto:

Utsidan speglar insidan

Garden Styling och Home Styling går hand i hand när det gäller att locka så många köpare som möjligt. Målet är att visa fastigheten i sitt bästa tänkbara ljus och lyfta fram dess bästa sidor.

Genom att lyfta fram trädgården bästa sidor, framhäva entréns- och uteplatsens wow faktor förbättrar vi inte bara helhetsbilden över ett fräscht och välskött hem, vi förhöjer också upplevelsen och helhetsintrycket som kan vara den avgörande roll från intressent till köpare.

 

För att få så bra betalt som möjligt!

Jag heter Jeanette har jobbat med trädgårdsdesign och gårdsrenovering sedan 2004. Mina uppdrag har bl.a. varit designuppdrag och trädgårdsskötsel för slott- och villaträdgårdar, samt design, projekt, och renovering av hästgårdar och dess gårdsbild.

Jag hjälper Dig att få ordning och reda på trädgården så att den ser välskött ut inför fotografering och visning.

Det kan röra sig om allt från beskärning av prydnadsträd och solitärer, formklippning av buskar, trimning av högt gräs och gräskanter, slyröjning, ogräsrensning, samt eventuell plantering.

Jag hjälper Dig med Styling av entré, uteplats och altan med nytt fräscht och säsongsbetonat växtval. Jag lägger gärna betoning på färre men större urnor istället för många små krukor. Det ger en mer stilfull och inbjudande helhetsbild och görs sig dessutom bättre på bild. Om viss rekvisita skulle behövas så som större urnor, lyktor, trädgårdsmöbel går det att hyra.

Vi går tillsammans igenom vad som bör göras på bästa tänkbara sätt för just din fastighet.

Givetvis ordnar vi bortforsling av trädgårdsavfall och övrigt skräp (det sistnämnda då färdigsorterat i säck).

Styling är avdragsgill på deklarationen. På trädgårdsskötsel har du Rutavdrag (förutom på plantering och bortforsling trädgårdsavfall)

 

Jeanette Tornehave

Tel. 070 208 54 44

E-post. jtornehave@icloud.com

Fler nyheter

Trädgårdsstyling

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!