Mossgatan 7

Här erbjuds två välplanerade våningsplan med kök och sällskapsyta i matsal och vardagsrum samt ett sovrum på entréplan. På entréplan finns en fantastisk tillgänglighet ut till trädgården och ett trädäck. En trappa upp finns hemmets två sovrum samt en rymlig klädkammare som absolut kan vara stort nog som ett extra sovrum. Badrum finns på vardera planen och en välutrustad tvättstuga. Huset har en härlig utomhusmiljö med gräsmatta, prydliga stenläggningar, lagom växtlighet och inramas av en spaljé som skyddar från direkt insyn. På baksidan finner vi bostadens altan och trädgård. Sol går att njuta av hela dagen på olika delar av tomten. På altanen kan man njuta av många grillkvällar i eftermiddagssolen!

I barnvänliga Hällsbo denna trivsamma villa om 5 rum varav 4 är sovrum. Allt sedan området byggdes på 70-talet har det attraherat familjer på grund av tryggheten och läget invid Sigtuna stadskärna. Nära till förskolor, skola, kommunikationer, fina promenadstigar och motionsspår. Området är underbart för barn att växa upp i.

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!