Homestyling

Homestyling, även kallat homestaging, handlar om att framhäva de största fördelarna med Din bostad för den tilltänkta målgruppen. Målet med en bra utförd homestyling är att ge besökaren en känsla av ett hem som är hemtrevligt, personligt och inbjudande.

Olov Hartmans väg 11-14

Foto: Camera Lucida

Varför styling?

Homestyling skapar konkurrenskraft och förhöjer bostadens visuella uttryck. Vi hjälper Dig att skapa en attraktiv bostad genom att möblera upp och styla bostaden på ett sätt som lockar fler spekulanter och skapar en ”här vill jag bo” känsla på både bild och visning.

 

 

Visa bostaden från sin bästa tänkbara sida.

Vi hjälper Dig gärna med att iordningställa din bostad inför fotografering och visning. Det kan handla om att möblera upp hela bostaden eller att tillföra några genomtänkta detaljer. En riktigt bra styling kan göra stor skillnad och betyda att bilderna på nätet lockar fler till Din visning än andra liknande objekt, vilket i sin tur ökar Dina möjligheter till ett högre slutpris.

Stylingen är dessutom avdragsgill i deklarationen.

 

Ann-Charlotte 070 279 90 77

ann-charlotte@springsigninterior.se

Anna 070 746 11 71

anna@springsigninterior.se

Anne-Lie 073 342 32 18

anne-lie@springsigninterior.se

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!