Venngarn 304 E   |   Sigtuna

23 kvm för uthyrning!

Yteffektiv loftlägenhet om 23 kvm, där juridisk person kan köpa och andrahandsuthyrning är tillåten. Rummet är utrustat med parkettgolv och funktionellt kök/pentry med arbetsbänk, spishäll, micro/ugn, fläkt och kyl. Rymligt badrum med golvvärme, wc, handfat med kommod och inglasad dusch. Mysigt loft med plats för byråer/förvaring och säng upp till 160 cm. I anslutning till entrén finns en uteplats med soligt sydvästligt läge. Lägenheten säljs fullt möblerad. Separat tvättstuga där även eget frysfack finns i gemensamma frysskåp.

Fastigheten är byggd 2016 i Venngarns slottsområde, där det bla finns förskola, gym med golfsimulator, Betongfabrikens företagscenter, hunddagis, ett härligt bageri/café och restaurang. I direkt anslutning till det vackra slottsområdet finns Askarehage naturreservat och omtyckta Sigtuna Golfklubb.
Adress
Venngarn 304 E
Område
Sigtuna, Wenngarn
Pris
1 050 000 kr
Avgift
2 198 kr
Boarea
24 m²
Rum
1 rok

Interiör

Antal rum
1 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 2017

Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk frånluft.

Ekonomi

Försäkring
250 kr
Avgift
2 198 kr
Totalt
2 448 kr/månad

Omgivning

Välkommen till en verkligt inbjudande lägenhet på Wenngarn. Den vackra paviljongsbyggnaden renoverades och byggdes om för tre år sedan när Olle Larsson tog sig an att förädla Wenngarn med omgivningar och skapa en boplats med aktiviteter för alla smaker. Wenngarn med sin 1000-åriga historia har tagit tillbaka sin rättmätiga plats på kartan. Här har renoverats, byggts och skapats i flera år. Här bor man lantligt i en vacker slottsmiljö endast ett par minuters bilväg från Sigtuna. och 20 minuter från Arlanda.

Man bor granne med Sigtuna golfbana, kan köpa färskt bröd i bageriet eller avnjuta en härlig helgbrunch där. Det finns förskola, företagscentrum, ett nytt stort och fräscht inomhusgym, utegym, musteri, bryggeri, hunddagis, vackra promenadstråk och joggingrundor. Du kan delta i yoga i slottsparken, löpträningarna eller military training.

Året runt händer det något på Wenngarn - cykeltävlingar, veteranrally, trädgårdsdagar med föreläsningar och försäljning av växter. Sommartid anordnas utomhusbio ett par dagar i veckan. Det finns kaféer, restauranger och övernattningsmöjlighet på området för dina vänner. Vid alla högtider anordnas firande av något slag. Slottskapellet har blivit ett populärt bröllopsval.

Vid väg 263 finns buss mot Bålsta, Uppsala, Sigtuna, Märsta och Arlanda flygplats. Skolbussar till de kommunala skolorna i Sigtuna kör ända i in till Wenngarn.

Föreningen

Brf Epsilon

Organisationsform
Bostadsrätt
Juridisk person tillåten
Ja
Delat ägande tillåten
Ja

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!