Steninge slottsväg 416   |   Märsta

Naturnära boende med sjöutsikt och möjlighet till båtplats

Detta tvåvåningsradhus vid Steninge Slottsväg 416 bjuder på enastående sjöutsikt och naturnära livsstil. Välplanerad interiör och ett vackert kök med stor köksö. Med bästa läge i längan har man byggt till en stor omgivande balkong som ger panoramautsikt över Mälaren. Boyta på 145 m² med möjlighet till utbyggnad i form av attefallshus tack vare den stora hörntomten. Ett billigt boende med bra
energiförbrukning. Det finns också möjlighet att få båtplats på en av bryggorna i marinan.

Kontakta oss för att uppleva detta unika sjönära boendet!
Adress
Steninge slottsväg 416
Område
Märsta, Steninge Slottsby
Pris
4 995 000 kr
Boarea
145 m²
Tomt
846 m²

Visningar


13:00 - 14:00

Ring gärna och berätta att ni kommer.

Interiör

Välkommen till detta fantastiska tvåvåningsradhus på Steninge Slottsväg 416, där drömmen om ett hem med sjöutsikt blir verklighet. Med sina tre rymliga sovrum och två badrum, vilka planeras för renovering, erbjuder detta hem den perfekta platsen för både familj och vänner.

Det moderna köket, renoverat 2019, är hjärtat i hemmet med en stor köksö och generöst med förvaring. Ljusa väggar ger en luftig och inbjudande känsla. Från allrummet på övre plan når du den stora balkongen som omger huset och bjuder på en enastående utsikt över Mälaren och den angränsande marinan.

Boendet sträcker sig över 145 m²och tomtens hörnläge ger möjlighet att skapa ditt eget lilla paradis. Här finns till och med plats för att bygga ett attefallshus om du önskar. Driftkostnaderna är låga med energiklass C, tack vare 3-glas fönster och energieffektiva lösningar.

För den naturintresserade erbjuder området vandringsleder, naturreservat och närhet till den vackra Steninge Slottsträdgården. Trots den naturnära miljön är det ändå nära till förskola, matbutik och busshållplats, vilket gör vardagen smidig.

Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att bo i ett radhus med sjöutsikt och närhet till både natur och stadsliv. Kontakta mäklaren för visning och upptäck denna pärla på nära håll!

Byggnad

Tvåplansradhus, 1991

Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas ISO
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Krypgrund
Uppvärming
Luftvattenvärmepump
Ventilation
FTX

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
69 kWh/m² och år
Förbrukning
38 kWh/m² och år
Klass
C

Tomt

Tomt
846 m²
Typ
Natur och trädgårdstomt

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Steninge 1:16
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
1 877 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 070 000 kr
Taxeringsvärde
2 947 000 kr

Vatten och avlopp

Enskilt vatten och avlopp året om via samfällighet

Inskrivningar

Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge GA:24, Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge GA:26, Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Steninge GA:28 ändamål: Vägar

Byggnadsplan (1986-08-07)

Ekonomi

Personer i hushållet
3
El
31 250 kr
Samfällighetsavgift
12 000 kr
Renhållning
2 760 kr
Försäkring
8 000 kr
Totalt
54 010 kr/år

Övrig info

I samfällighetsavgiften ingår vägskötsel samt vatten.

Pantbrev/inteckningar
3 358 000 kr

Omgivning

10 min längs den lantliga vägen genom naturreservatet från Steninge slottsby ligger Steninge Marina. Idag har marinan fyra bryggor med plats för 350 fritidsbåtar samt uppställningsplatser vintertid.

Visionen för Steninge Marina är att vara en trevlig mötesplats både för dig som har båt och för dig som bara vill njuta av en kaffe och utsikten över Mälaren. Illustrationerna här vid sidan är vår vision för 2027.

Kontakta info@steningeslottsby.se om ni är intresserade av båtplats redan i sommar!

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Fastighetskarta

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!