Stadsängsgatan 70   |   SIGTUNA

Modernt radhus i mysigt grannskap med vindlande gångar, äppelträd och vacker spröjs på fönsterna.

Modernt radhus i barnvänliga Stadsängarna i Sigtuna. Här bor du nära vacker natur, matvarubutik, förskola, låg- och mellanstadieskola. Inuti erbjuder radhuset en öppen planlösning fördelat på två plan. På sina 121 m² inryms fem rum, kök och två badrum. En naturlig uppdelning av det sociala och hemtrevliga på nedre plan med kök, matplats, allrum, badrum och förråd/tvättstuga. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn.

Söker du ett nytt radhus i ett växande område nära både Uppsala och Stockholm. Då är detta något för dig! Husen i Brf Äppellunden 1 är svanenmärkta med egen uteplats, mysig äppellund på gården och barnvänliga lekytor runt knuten.

Området är optimalt med närheten till Arlanda och bra pendlingsmöjligheter till Stockholm och Uppsala. Engelska skolan med årskurser från förskoleklass till nian och förskolan Raoul Wallenberg alldeles utanför gör lägenheten perfekt för en växande familj.

I dessa tider med skolavslutningar, grillkvällar med jobbet och allmänt mycket att göra inför sommar och semester. Hör av er för en lugn stund på en privat visning. Ring för privata visningar.
Adress
Stadsängsgatan 70
Område
SIGTUNA, Stadsängarna
Pris
4 150 000 kr
Avgift
6 859 kr
Boarea
121 m²
Rum
5 rok

Visningar


Kontakta mäklaren på 070 595 54 51 för att boka din tid på visningen.


Vi har endast bokade visningar. Ring Malin på 070-533 77 78 för visning

Interiör

Den trevliga, öppna och fina hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter.

Rymligt kök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, micro, varmluftsugn samt fläkt. Stilrent kakel och vita luckor och snygg svart stenskiva. Plats för stort matbord. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster och glasdörr som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp, middagsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den härliga altanen med många härliga soltimmar. Din uteplats har en altan, gräsmatta och ett praktiskt trädgårdsförråd. Här lever ni ut från tidig vår till sen sommar och pysslar i rabatten, tävlar i kubb och bjuder över grannarna på grillmiddag. Badrummet på entréplan har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, dusch med duschväggar, handfat, kommod med spegel ovanför. Groventré med tvättstuga utrustad med både tvättmaskin & torktumlare, skåpsförvaring, avlastningsyta med vask & blandare - perfekt för smutsiga småbarnshänder som varit ute och lekt i skogen bara några meter bort.

Trappan leder upp till den mer privata delen med tre sovrum, ett allrum, klädkammare och duschrum. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng, har inbyggd garderob och vackert fönster med fri utsikt. Ett stort och lättmöblerat sovrum med fint ljusinsläpp och plats för garderob. Ett rogivande och trevligt sovrum med plats för garderob och för säng. Detta rum används idag som kontor men kan med enkelhet användas gästrum eller sovrum. Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, badkar, kommod, handfat. Klinkergolv med golvvärme för extra härlig komfort samt väggar i vitt kakel. Klädkammaren är rymlig och har praktisk elfa-anordning. På detta plan finns också ett litet allrum som kan använda som spelrum eller till familjens tv-mys.

Antal rum
5 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Tvåplansradhus, 2022

Uppvärming
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Renoveringar

I köpet ingår nyligen installerade persienner i övre våningen samt hylla i förrådet.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
65 kWh/m² och år
Klass
B

Ekonomi

Personer i hushållet
4
Uppvärmning
1 792 kr
Vatten
321 kr
Försäkring
333 kr
Avgift
6 859 kr
Totalt
9 304 kr/månad

Övrig info

Observera att dessa är säljarens faktiska driftkostnader och kan variera beroende på hur många man bor i bostaden samt val av försäkrings- och elbolag. Kostnaden för VA avser vatten. Föreningen debiterar för detta ca 330 kr/månad i samband med faktureringen av månadsavgiften. Då bostaden har energiklass B finns det möjlighet att få en lägre bolåneräntaränta.

Omgivning

Sigtuna Stadsängar är ett nytt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen på Stadsängarna genom skidspår, motionsspår, svampskogar och en MTB-bana. Vill du hellre röra på dig inomhus finns en stor padelhall samt ett gym med yogafokus. I Sigtuna Stadsängar finns både skola, Internationella Engelska skolan och förskola i Raoul Wallenbergs regi och välkomna barn och ungdomar.

I Sigtuna är det enkelt att få en innehållsrik

fritid. Sigtuna har ett rikt föreningsliv, dels inom

idrotten, men också konst, teater och mycket

mer – för alla åldrar. I kommunen finns flera

naturreservat att upptäcka, Hällsbospåret erbjuder både sköna löprundor och skidåkning

när vädret tillåter. Och naturligtvis är närheten

till Mälaren ett extra stort plus: med bad- och

båtliv för alla smaker. Vill du ta ett dopp har

du nära till både lilla Munkholmsbadet och

det lite större Sjudargårdsbadet.

Stadsängarna är mycket strategiskt placerat. Från stadsdelen har du 30 minuter till Uppsala, 40 minuter till Stockholm, 15 minuter till Arlanda och en kort promenad på 5-10 minuter ned till Stora Gatan som ändå får anses vara Sigtuna stads hjärta.

Men närhet mäts ju inte enbart i hur snabbt och lätt du tar dig till andra platser. Vi vill ju att du ska känna att du kan stanna i Stadsängarna och därför har vi sett till att det både finns en mängd aktiviteter men även bra service i form av restauranger och caféer men också viktiga aspekter som apotek, vårdcentral, tandläkare m.m. Sånt som kanske inte tillhör det roligaste men som är ett måste i vardagen. Att detta då ligger ett stenkast från din port tror vi underlättar att leva, bo och verka i Sigtuna Stadsängar.

Här finns kött- och delikatessbutik, tandläkare, vårdcentral, apotek, en närlivsbutik, stor livsmedelsaffär, restauranger.

Och vill du testa något utanför stadsdelen finns ett antal alternativ i Sigtuna stad 10 minuters promenad bort.

https://www.sigtunastadsangar.se/

Föreningen

Brf Äppellunden 1

I avgiften ingår föreningens drift, sophämtning och vatten.

Vatten/avlopp: Abonnemang tecknas av föreningen. Vattenmätare i varje BR.

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump och vattenburet golvvärmesystem på bottenplan samt i badrum på övervåning. Vattenradiatorer på övervåning.

El: Varje enskild BR tecknar eget el-abonnemang.

Ventilation: Mekanisk (endast frånluft).

TV/Tele/data: Varje hus är anslutet till ett fibernät. Eget abonnemang tecknas separat.

Sophantering: Kärlhämtning. Varje hushåll har två kärl

Överlåtelseavgift
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Pantsättningsavgift
535 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Parkering
Varje hus har en egen parkering, utanför eller i anslutning samt utrustad med en laddstolpe. Sedan har föreningen 35 extra parkeringsplatser, som medlem kan hyra för 300kr/mån enligt särskild intresse anmälan.
TV och bredband
Varje hus är anslutet till ett fibernät. Eget abonnemang tecknas separat.
Kommentar till nettoskuldsättningen
Nyproduktion

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Entréplan
Övreplan

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!