Stadsängsgatan 6   |   SIGTUNA

1:a om 39 kvm, med mycket bra planlösning och läge.

I Sigtuna stadsängar, Sigtunas nya bostadsområde, ligger denna fina 1:a om 39 kvm. Lägenheten byggd 2019 ligger en trappa upp, hiss finns, och har en stor och fin uteplats mot innergården.

Adress
Stadsängsgatan 6
Område
SIGTUNA, Sigtuna stadsängar
Pris
1 895 000 kr
Avgift
2 274 kr
Boarea
39 m²
Rum
1 rok

Interiör

Boytan disponeras enligt följande.

Hall med klinkergolv och bra förvaring genom en garderobsvägg.

Från hallen kommer du in till ett stort badrum med klinkergolv med värme, och kaklade väggar. I badrummet finns handfat, wc och dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk.

Köket som har toppmodern utrustning i rostfritt stål, erbjuder bra arbetsytor och matplats för fyra hungriga. Från köksdelen kommer du ut till uteplatsen som rymmer dubbla sittgrupper och plats för många vänner.

Vardagsrummet har en sovalkov som skapar känslan av ett sovrum. Du har även plats för ett skrivbord i alkoven.

Lägenheten har genomgående parkettgolv.

I Sigtuna Stadsängar finns mataffär, gym, restauranger, café, apotek, vårdcentral mm. I fastigheten finns ett parkeringsgarage, gästlägenhet och bastu.

Antal rum
1 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 2019

Boarea
39 m²
Fönster
3-glas
Ventilation
FTX

Energideklaration

Deklarationsdatum

Ekonomi

El
200 kr
Försäkring
250 kr
Avgift
2 274 kr
Totalt
2 724 kr/månad

Föreningen

Brf Gretas Glänta

Sigtuna Stadsängar är en populär och trevlig del av Sigtuna. Nyproduktionen av bostäder har under de senaste åren skapat denna nya mysiga stadsdel. Här bor man nära naturen, närservice & Sigtunas stadskärna. Här finns i dagsläget mest bostadsrätter men parhus & friköpta fastigheter är planerade att byggas inom kort. Stadsängarna är ett av Sigtunas nyare områden med fastigheter inspirerade av det gamla Sigtuna i modern tappning.

I Gretas glänta blir livet enkelt. Planlösningarna är välplanerade och rymliga, de höga fönstren gör att hemmet känns ljust och välkomnande, och den stora balkongen blir ett extra rum under årets varmare månader. I huset finns en bastu och relax, och på gården finns både boulebana och grillplats för trevliga stunder med dina nya grannar eller din familj. Eller kanske en ensamstund med boken under pergolan passar bättre? Bilen parkerar du enkelt i garage under huset.

I närheten av Gretas glänta finns vackra skogsområden som gjorda för härliga söndagspromenader. Med de golfbana & löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns även flera golfbanor och på nära avstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. I Sigtuna Stadsängar planeras också för padelhall, skolor och förskolor. På torget finns redan uppskattade restauranger, populära gym, vårdcentral, frisör, tandläkare och matbutiker.

Bostadsrättsföreningen Gretas Glänta består av 69 bostadsrätter och inrymmer lokaler ut mot Silvertorget.

Föreningen har en gemensamhetslokal som inrymmer stort samlingsrum med rymligt kök, bastu med relaxrum, toalett med dusch, samt övernattningsrum. Lägenheten kostar 200 kr/dygn att hyra.

Föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening.

Avgifterna inkluderar uppvärmning, bredband, TV och IP-telefoni.

Lägenhetsinnehavare betalar separat för hushållsel och varmvatten vilket mäts individuellt för respektive lägenhet.

Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet debiteras köparen.

Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbeloppet debiteras säljaren.

Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Nej

Karta

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!