Kommande

Rådman Ledins väg 12   |   Sigtuna

Adress
Rådman Ledins väg 12
Område
Sigtuna, Pilsbo
Pris
4 995 000 kr
Boarea
126 m²
Rum
5 rok
Tomt
206 m²

Interiör

Den trevliga, öppna och fina hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och grått klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar. Huset har genomgående ekparkett och marmorfönsterbänkar. Genomgående vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på övre planet.

Rymligt Vedumkök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, mikro, varmluftsugn samt fläkt .Vitt liggande kakel, vita luckor och grå arbetsbänk. Plats för stort matbord. Från köket har man utgång via glasdörr till den stora härliga altanen i söderläge.

Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster i tre väderstreck. Plats för stor soffgrupp, middagsbord och annat möblemang. Vitmålade väggar som bryter av snyggt mot fondväggen.

Badrummet på entréplanet har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, dusch med duschväggar, handfat, handdukstork och kommod med spegelskåp ovanför.

Mittemot duschrummet ligger ett sovrum eller arbetsrum, som har vitmålade väggar samt en fondvägg, ett plus för den som vill kunna leva helt och hållet på entréplanet, åtminstone tidvis.

Tvättstuga utrustad med både ny tvättmaskin och torktumlare från 2020, skåpsförvaring, avlastningsyta med vask och blandare - perfekt för smutsiga småbarnshänder som varit ute och lekt i samfällighetens lekplats bara några meter bort.

Under trappan finns utrymme för skafferi, städskåp eller bra förvaring.

Trappa med beige snygg heltäckningsmatta och vitmålade räcken leder upp till den mer privata delen med två sovrum, ett allrum, klädkammare och badrum.

Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och har garderober bakom skjutdörrar.

Ett stort och lättmöblerat sovrum med fint ljusinsläpp. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

På övre planet finns dessutom ett stort allrum, som ytmässigt motsvarar två rum.

Stort, fräscht och smakfullt badrum i färger svart och vitt med toalett, badkar samt dusch med glasvägg, kommod, handfat och handdukstork. Klinkergolv med golvvärme för extra härlig komfort.

Klädkammaren är rymlig och har praktisk elfa-anordning.

Antal rum
5 Rum

Byggnad

2 plansradhus, 2014

Boarea
126 m²
Fasad
Liggande träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Plåtarbete
Galvaniserad målad plåt
Tak
Papp
Grundläggning
Isolerad betongplatta
Uppvärming
Frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplanet och radiatorer på övre planet
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
86 kWh/m² och år
Förbrukning
52 kWh/m² och år
Klass
C

Tomt

Tomt
206 m²
Uteplats
Med utgång från vardagsrummet finns en stor trädäckad altan med plats för loungemöbler, grill och matbord i söderläge. En markis täcker vid behov hela altanen. Det finns staket mot grannen och runt hela huset - hund- och barnvänligt. Pergolan ingår. I anslutning till husets entré finns en stenlagd uteplats.

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Sigtuna 2:259
Taxeringsår
2018
Taxeringsvärde byggnad
2 695 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 187 000 kr
Taxeringsvärde
3 882 000 kr

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Inskrivningar

Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Sigtuna GA:11, som avser vägar, gång- och cykelvägar samt belysning med tillhörande ledningar. Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Sigtuna GA:12 avser lekplats, gångväg, besöksparkering, grönyta och teleledningar. Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Sigtuna GA:13 avser carport och motorvärmare. Samfällighet: Sigtuna Sigtuna S:2 avser utrymme för kraftledning, fjärrvärmeledning, starkström, vatten och avlopp samt utrymme. Samfällighet: Sigtuna Sigtuna S:3och S:4 avser utrymme.

Detaljplan

Ekonomi

Personer i hushållet
2
Uppvärmning
21 000 kr
Vatten
5 500 kr
Skorsten
200 kr
Samfällighetsavgift
7 200 kr
Renhållning
1 140 kr
Försäkring
5 000 kr
Totalt
40 040 kr/år
Pantbrev/inteckningar
2 900 000 kr

Karta

Bilder

Rådman Ledins väg 12
Lekplatsen utanför
Vardagsrummet
Braskamin i vardagsrummet
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Kök med matplats
Köket
Köket har glasdörr ut till altanen
Solig altan i sydvästläge
Entrén
Hallen
Badrummet på entréplanet
Tvättstugan
Sovrum på entréplanet
Trapphuset
Övre hallen
Allrummet
Allrummet
Sovrum på övre planet
Master bedroom
Duschrummet på övre planet
Planritning övre planet
Planritning entréplanet
Fastighetskarta
Områdesbild

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!