Manfred Björkquists allé 5   |   SIGTUNA

Arkitektritad villa med närhet till stan, sjöglimt och garage om 30 kvm.

Välkomna till ett mycket exklusivt hem med centralt läge i charmiga Sigtuna. Arkitekten Ole Rex har här skapat ett unikt boende med påkostade materialval och lösningar för den riktige finsmakaren. På en härlig hörntomt bara några steg från Sigtuna stadskärna och strandpromenaden ligger denna rymliga villa med utsikt över hamnen och tilltaget garage. Här finns nu möjlighet att förvärva ett helt nybyggt arkitektritat hus med genomtänkt planlösning. Med sina generösa och sociala ytor på övre plan är detta ett boende som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Nedre plan är mer privat med fyra rymliga sovrum, garderobslösningar samt badrum och tvättavdelning. Enhetliga materialval med modern känsla lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem med egna möbler och färgsättning. Allt är vitmålat och det ligger ett tvåstavsparkettgolv från Kährs i hela villan samt kakel och klinker i våtutrymmena. Exteriört är det stående grå träpanel med klassiskt röda tegelplattor samt svart dubbelfalsad plåt på takkuporna för att bevara Sigtuna stads färgsättningsprogam.

Endast privata visningar. Kontakta mäklaren för att boka din tid.
Adress
Manfred Björkquists allé 5
Område
SIGTUNA,
Pris
12 495 000 kr
Boarea
186 m²
Rum
5 rok
Tomt
835 m²

Interiör

Välkommen till detta arkitektoniskt mycket spännande mästerverk som för tankarna till det historiska Sigtuna. Ett tidlöst hus som bara blir vackrare med åren. Bakom varje detalj finns en tanke.

Den tilltagna möblerbara entrén gör att ytterkläder och allt annat som ryms i en hall enkelt kan döljas och förvaras. Bredvid huvudingången finns tvättstuga där allt från barnvagn till blöta ytterkläder kan hängas. Här sover familjen gott i de tre eller fyra sovrum om man så vill, alla med rymlig förvaring och vattenburen golvvärme. Från två av sovrummen tar man sig via vackra pardörrar ut till terrassen.

Direkt till höger vid hallen tar trappan dig upp till ovanvåningen där ett fantastisk kök med köksö från Puustelli finns med en stenskiva i carreramarmor och med vitvaror från Siemens. En öppen planlösning mellan kök, matdel och vardagsrum alla med vacker syn över den värmande och mysiga braskaminen. Varför inte duka uppe ute på en av de två balkongerna? Att avnjuta en trevlig middag med en glimt av Sigtuna hamn är inte alla som kan.

Denna magnifika villa kommer att skapa ett bekymmersfritt boende med garage utanför entrén. Intill garaget finns även möjlighet att grusa och ställa upp till tre bilar. Eller kanske ett förråd om man upplever att man vill ha mer förvaring. Tack vare de väl tilltagna kvadratmetrarna ger inte den exklusiva känslan avkall på bekvämligheten. Så välkommen till ett idealiskt boende för den som söker ett hus utöver det vanliga där man själv kan sätta sin prägel och personliga touch på det!

Endast privata visningar. Kontakta mäklaren för att boka din tid.

Antal rum
5 Rum

Byggnad

1½-plansvilla, 2021/2022

Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betong
Tak
Tegel
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärming
Luftvärmepump
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
60 kWh/m² och år
Klass
B

Tomt

Tomt
835 m²
Typ
Trädgårdstomt

Övrig info

Gällande tomtarea och tomtgräns bör följande beaktas: Nuvarande två lagda grusade parkeringsplatser tillhör delvis intilliggande fastighet Sigtuna 2:125 med lagfaren ägare Brf Hälleberget. Därmed kan fastighetens (Sigtuna 2:286) tomtarea uppfattas större än uppmätt tomtgräns enligt Lantmäteriet. Var god se LM:s fastighet/förrättningskarta.

Garage om 30 m². Uppfart med plats för fler bilar

Taxering

Fastighetsbeteckning
Sigtuna 2:286

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Inskrivningar

Förmån: Officialservitut Avlopp, 0191-2020/2.2

Förmån: Officialservitut Vatten, 0191-2020/2.1

Last: Officialservitut Väg, 0191-08/3.1

Last: Officialservitut Väg, 0191-2020/2.3

Fornlämning (1 st)

Ekonomi

Övrigt
40 000 kr
Totalt
40 000 kr/år
Pantbrev/inteckningar
5 200 000 kr

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Planritning entréplan
Planritning övre plan
Fastighetskarta

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!