Eskil isakssons gata 2   |   SIGTUNA

Högst upp i huset med solig balkong och fönster i tre väderstreck. Bara att flytta in!

Nytt pris - accepterat pris! Lägsta kr/kvm på en trea i Sigtuna. Välkommen till denna mycket smakfulla lägenhet högst upp i huset utan insyn. Hela lägenheten upplevs väldigt ljus, även dagar utan sol. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med många fönster. Två rymliga sovrum och ett helkaklat duschrum med plats för både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har precis renoverats med fokus på köket samt med vitpigmenterade hårdvaxade golv, ommålade väggar, nya dörrfoder och lister. Här är det bara att flytta in! Är man i behov av ytterligare ett sovrum finns det möjlighet att sätta upp en vägg i ena sovrummet och därmed skapa ett sovrum till.

En kort promenad från porten når man bussar som tar dig in till Märsta eller vidare ut mot Stockholm och Uppsala. En kort promenad bort ligger mysiga Sigtuna där frukostbrödet inhandlas på helgerna. Eskil Isakssons gata är beläget i populära och trivsamma Pilsbo vilket ger dig ett bekvämt avstånd till naturen, Mälaren och centrum. I natursköna Sigtuna finns bl.a. promenadstråk, elljusspår, inomhushallar för diverse bollsporter och MTB-bana. Här erbjuds även en välsorterad livsmedelsbutik, sushirestaurang, systembolag, apotek m.m.. Pilsbo och Sigtuna är helt enkelt ett bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Genom föreningen får du tillgång till gemensam gårdsyta med bänkar, bord, sandlåda och grillplats, soprum samt cykel- och verktygsrum. Dessutom har den en mycket god ekonomi med låga avgifter och strukturerade framtidsplaner. Läget i stan är perfekt! Det är gångavstånd till Sigtuna stad, skolor & förskolor, lekplatser, busshållplats, matbutik mm. En kort promenad ner för backen ligger en volleybollklubb och badbrygga. Toppenbra pendlarläge!

Ring för privata visningar innan den öppna visningen 8/6. I dessa tider med skolavslutningar, grillkvällar med jobbet och allmänt mycket att göra inför sommar och semester. Hör av er för en lugn stund på en privat visning.
Adress
Eskil isakssons gata 2
Område
SIGTUNA,
Pris
2 450 000 kr
Avgift
5 384 kr
Boarea
75 m²
Rum
3 rok

Visningar


18:30 - 19:00

Föranmäl er för bättre service och information

Boka tid


14:00 - 14:30

Föranmäl er för bättre service och information

Boka tid

Interiör

Välkomnande hall med plats för avhängning och lättare möblering. Här finns även välutrustad klädkammare. Till vänster det trevliga duschrummet med full utrustning. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva och skåp för förvaring. Två trevliga sovrum med garderober. Det större sovrummet är ljust och luftigt. Det andra sovrummet som ligger vägg i vägg har den nuvarande säljaren varit smart och yteffektivt gjort om till ytterligare ett sovrum. Kök och vardagsrum är rymligt och erbjuder flera olika möbleringsalternativ. Lägenheten är helt insynsskyddad i och med att den ligger högst upp och vetter mot nordväst med inga andra hus i närheten. Ljuset är magiskt även mulna dagar. Från vardagsrummet når man även den mysiga balkongen där eftermiddagssolen passande hälsar på. Lägenheten är välskött och är väl värd ett besök. Till lägenhet tillhör även ett förråd.

Eskil Isakssons gata är beläget i populära och trivsamma Pilsbo vilket ger dig ett bekvämt avstånd till naturen, Mälaren och centrum. I natursköna Sigtuna finns bl.a. promenadstråk, elljusspår, inomhushallar för diverse bollsporter och MTB-bana. Här erbjuds även en välsorterad livsmedelsbutik, sushirestaurang, systembolag, apotek m.m.. Pilsbo och Sigtuna är helt enkelt ett bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Antal rum
3 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 2006

Uppvärming
Frånluftsvärmeväxlare med vattenburen golvvärme

Det finns gemensamma innergårdar och en mycket trevlig gemensam grillplats. Föreningen har även gemensamt cykelförråd samt parkeringsområden.

Renoveringar

Under 2019 byttes förrådsdörrarna ut. 2021 utfördes taktvätt och balkonger har oljats in. 2022 från juli utfördes fasadtvätt. Fasadmålning och målning av träsnickerier utfördes på fastigheterna. Under början av 2023 kommer föreningens leverantör att installera en ny luftvärmepump av fabrikat IVT 402 i hälften av lägenheterna. Det handlar om andra etappen av två. Första etappen är redan klar, vilket betyder att andra hälften av lägenheterna redan har den nya luftvärmepumpen i drift sedan ett år.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
119 kWh/m² och år
Klass
E

Ekonomi

Avgift
5 384 kr
Totalt
5 384 kr/månad

Föreningen

RB BRF Hemmanet

Bostadsrättsföreningen Hemmanet äger fastigheten Ragvaldsbo 1:120 i Sigtuna. Fastigheten bebyggdes 2006 med flerfamiljshus. Det finns sammanlagt 30 bostadsrätter i dessa flerfamiljshus i Pilsbo. De fem flerbostadshusen består av två våningar med tre lägenheter per plan. Varje lägenhet har fönster åt tre håll. Lägenheterna belägna i entréplanet har en uteplats och de på övervåningen en balkong. Till varje lägenhet hör ett kallförråd i separat byggnad på gården. Adresserna är Eskil Isakssons gata.

Riksbyggen Brf Hemmanet är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen bildades 2004 och äger marken.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Överlåtelseavgift
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Kopare
Pantsättningsavgift
525 kr
Organisationsform
Bostadsrätt
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Ja. Föreningen ser helst att den som ska bo i lägenheten äger minst 10%.
Äger marken
Ja
Renoveringar
2017 Underhåll av markyta 2017 Brandskydd 2017 Nya förrådsdörrar 2017 Staket mellan parkering och pulkabacke 2021 Byte av värmepumpar, etapp 1 2021 Byte av termostater 2021 Taktvätt 2021 Tvätt och omläggning av markplattor 2022 Fasadrengöring och målning 2023 Byte av värmepumpar, etapp 2 (mestadels genomfört)
Parkering
Föreningen disponerar 30 parkeringsplatser varav respektive lägenhet har en parkering tilldelad sig. De flesta parkeringsplatser har elstolpe för motorvärmare, el ingår. Föreningen har två gästparkeringar.
TV och bredband
TV och bredband via Tele2, basutbud ingår.
Försäkring
Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget är bekostat gemensamt av föreningen.
Gårdsplats
Föreningen har en gemensam gårdsyta med bänkar, bord, sandlåda och grill.
Gemensamma utrymmen
Det finns även ett gemensamt soprum samt cykel- och verktygsrum.
Övrigt
Föreningen genomför ca 2 städ/trädgårdsdagar per år. Föreningen har också arrangerat grillkvällar och adventsglögg.
Nettoskuldsättningen
615 095 kr

Intresseformulär

Om du är intresserad av denna annons, fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Karta

Bilder

Vår affärsidé går ut på att presentera genomarbetade helhetslösningar, alla skräddarsydda för just din unika bostadsförsäljning. Vi vill ge dig en fastighetsmäklare som inte bara säger att hen gör mer utan också levererar en förstklassig tjänst. Från start till mål, från värdering till tillträde. Välkomna till Öfverholms!